Navigace

Výběr jazyka

  • Česky
  • Deutsch
  • English

Obsah



JÍDELNÍČEK

17. 6. - 21. 6.

Pondělí                                                                                       Alergeny

 Polévka:

Beskydská (luštěnina,zelenina)

1/1,9

 Hlavní jídlo:

Smažený květák, brambory, jogurtový dresing, zelenina, čaj, voda

1/1,3,7

          Úterý

 Polévka:

Hovězí s játrovými knedlíčky

1/1,1/2,3,6,9

 Hlavní jídlo:

Hovězí svíčková na smetaně, kynutý knedlík se špaldou, sirup, voda

1/1,1/5,3,7,9

          Středa

 Polévka:

Brokolicová

1/1,3,7

 Hlavní jídlo:

Rybí filé obalované se sýrem, brambory, zelenina, čaj, voda

1/1,3,4,7

          Čtvrtek

 Polévka:

Italská se zeleninou

1/1,9

 Hlavní jídlo:

Kuře na zelí, bramborový knedlík s kuskusem, sirup, voda

1/1,3,9,12

          Pátek

 Polévka:

Ruský boršč

1/1,7,9

 Hlavní jídlo:

Zapečené těstoviny s krůtím masem, steril.okurek, čaj, voda

1/1,3,7

 
 Dita Dosoudilová
 vedoucí ŠJ