Navigace

Výběr jazyka

  • Česky
  • Deutsch
  • English

Obsah



JÍDELNÍČEK

18. 1. - 22. 1.

Pondělí                                                                   Alergeny

 Polévka:

Fazolová

1/1,9

 Hlavní jídlo:

Rajská omáčka, hovězí maso vařené, kynutý knedlík, ovoce

1/1,3,9

          Úterý

 Polévka:

Kedlubnová s těstovinou

1/1,7,9

 Hlavní jídlo:

Obalované rybí filé se sýrem, bramborová kaše, zelenina

1/1,3,4,7,9

          Středa

 Polévka:

Gulášová

1/1,9

 Hlavní jídlo:

Vepřové rizoto sypané sýrem, steril.okurek, šlehaný tvaroh

7,9

          Čtvrtek

 Polévka:

Zeleninová s kuskusem

1/1,9

 Hlavní jídlo:

Kapustové karbanátky s ovesnými vločkami, brambory, jogurtový dresing

1/1,1/4,3,6,7,9

          Pátek

 Polévka:

Milionová s polentou

1/1,3,9

 Hlavní jídlo:

Novohradský kuřecí plátek, těstoviny

1/1,7,9

 
 Dita Dosoudilová
 vedoucí ŠJ