Navigace

Výběr jazyka

  • Česky
  • Deutsch
  • English

Obsah



JÍDELNÍČEK

18. 2. - 22. 2.

Pondělí                                                                                      Alergeny

 Polévka:

Zeleninová s tarhoňou

1/1,9

 Hlavní jídlo:

Houbový guláš s červenou fazolí (bezmasý), chléb, moučník, ovocný nápoj, voda

1/1,1/2,3,7,9

          Úterý

 Polévka:

Hráškový krém

1/1,7,9

 Hlavní jídlo:

Rajčatová omáčka s mletým vepřovým a drůbežím masem, sýr, špagety, sirup, voda

1/1,7,9

          Středa

 Polévka:

Segedínská rybí polévka

1/1,1/2,4,7,9

 Hlavní jídlo:

Sekaná pečeně, bramborový salát, ovocný nápoj, voda

1/1,3,7,10

          Čtvrtek

 Polévka:

Květáková s bramborem

1/1,7,9

 Hlavní jídlo:

Domácí buchty s povidly, ovoce, bílá káva

1/1,3,7

          Pátek

 Polévka:

Polévka horačka (luštěnina, v.maso)

9

 Hlavní jídlo:

Kuřecí na způsob bažanta, bramborová kaše, okurkový salát, sirup, voda

1/1,7,9

 
 Dita Dosoudilová
 vedoucí ŠJ