Navigace

Výběr jazyka

  • Česky
  • Deutsch
  • English

Obsah



JÍDELNÍČEK

18. 3. - 23. 3.

Pondělí                                                                                         Alergeny

 Polévka:

Italská polévka se zeleninou

7,9

 Hlavní jídlo:

Kuřecí na způsob bažanta, bulgur, zelenina, sirup, voda

1/1,9

          Úterý

 Polévka:

Sicilská rybí polévka

1/1,3,4,9

 Hlavní jídlo:

Dušená kapusta, vepřový vrabec, brambory, puding s ovocem čaj s citronem, voda

1/1,7

          Středa

 Polévka:

Čočková

1/1,9

 Hlavní jídlo:

Žemlovka s jablky a tvarohem, kompot, mléko, voda

1/1,3,7

          Čtvrtek

 Polévka:

Kuřecí vývar s jáhlovo-sýrovými noky

1/1,3,7,9

 Hlavní jídlo:

Kančí guláš, houskový knedlík, čaj s citronem, voda

1/1,3,6,9

          Pátek

 Polévka:

Zeleninová s rýží

9

 Hlavní jídlo:

Koprová omáčka, vejce vařené, brambory, ovoce, sirup, voda

1/1,3,7

 
 Dita Dosoudilová
 vedoucí ŠJ