Navigace

Výběr jazyka

  • Česky
  • Deutsch
  • English

Obsah



JÍDELNÍČEK

25. 2. - 1. 3.

Pondělí                                                                                       Alergeny

 Polévka:

Hovězí s rýží a masem

1/1,9

 Hlavní jídlo:

Hovězí na česneku, špécle, čaj, voda

1/1,9

          Úterý

 Polévka:

Fazolová s cizrnou

1/1,9

 Hlavní jídlo:

Kuřecí špíz, bramborová kaše, zelenina, sirup, voda

7,9

          Středa

 Polévka:

Rajská s těstovinou

1/1,9

 Hlavní jídlo:

Zeleninové rizoto sypané sýrem (bezmasé), jogurt s ovocem, ovocný nápoj, voda

7,9

          Čtvrtek

 Polévka:

Hovězí vývar s játrovými knedlíčky

1/1,1/2,3,6,9

 Hlavní jídlo:

Dušené zelí, vepřový vrabec, houskový knedlík, ovoce, čaj, voda

1/1,3,6,9

          Pátek

 Polévka:

Polévka špenátová

1/1,3,7,9

 Hlavní jídlo:

Rybí filé zapečené se sýrem, brambory s máslem, zelenina, sirup, voda

1/1,4,7

 
 Dita Dosoudilová
 vedoucí ŠJ